Pevačica otkrila kako se slavi Sveti Nikola u njenom domu

Folk pevačica Viki Miljković danas slavi Svetog Nikolu, a juče je proslavila svoj 46. rođendan. Miljkovićeva se uključila u jednu emisiju kako bi otkrila kako slavi ove godine:

- Kod nas se do 12 č. upali sveća, poslužimo se žitom, kolač je spreman. Sama sam spremala, najvažnije mi je da ga sama napravim. Iskreno i od srca. Ručak nam počinje od dva, posnu slavu slavimo, generalno postimo, to je jedino što je normalno. Biće svega što je Bog dao - ispričala je Viki, a voditelj je tražio da mu pokaže slavski kolač, međutim, trpeza još uvek nije bila spremna:

- Drage volje, ali još uvek nisam postavila kako treba, nezgodno mi je da pokažem.

Pevačica je otkrila da su ona, njen suprug i sin bili zaraženi koronavirusom, ali da se sada osećaju dobro:

- Svo troje smo bili zaraženi. Mi smo se baš pridržavali mera, nigde nismo išli bez maske, nismo imali kontakte, ali možda se u prolazu desilo, u liftu, prodavnici... Tu sam morala da idem kako bismo se prehranili. Imali smo sreću da su simptomi bili blagi. Kod Tašketa je bilo najteže, ja sam dva sata imala temperaturu. Sve me je lomilo, mišići su me boleli - rekla je Miljkovićeva.

Naime, sinoć su joj suprug i brat priredili iznenađenje, pa je kartko prokomentarisala kako se to desilo:

- Nešto sam ih naljutila, brata i Tašketa. Spremala sam i niko mi nije pomogao i onda je Taške uzeo harmoniku i počeo da peva.

View this post on Instagram

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

IZVOR: IG / @viki_miljkovic

Autor: redportal.rs

#Slava

#sveti nikola

#viki miljković