Vlasnik ružičaste imperije obradovao je svoje zaposlene sjajnim vestima koje se tiču rasta firme, ali i plata.

Povodom 28. rođendana Televizije Pink upriličena je veličanstvena proslava 🎉. Medijski mag i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović organizovao je veliku rođendansku žurku, a u svom govoru se osvrnuo na velike uspehe u prethodnih godinu dana, ali je otkrio i šta nas sve čeka u budućnosti.

- Danas proslava 28. Rođendana Televizije Pink, a sledeće godine 30 godina Pink Media Group. U prethodnih 28 godina, postali smo liderska televizija u regionu, imamo sjajne rezultate kada su u pitanju rejtinzi i finansije, a u ovoj godini smo što se finansijskog uspeha tiče oborili sve rekorde. Ostvarili smo se u humanitarnom smislu, društvenom, vodili puno bitaka, ali sada je došlo vreme za zaposlene - rekao je Mitrović.

Iz najveće medijske kuće u regionu najavljeni su bonusi i povećanje plata za zaposlene, a najistaknutijim i najvrednijim članovima ružičastog tima, Mitrović je dodelio i posebne nagrade 🤑💸💸, te je čak njih dvadesetpetoro nagrađeno za uložen trud. 👏👏

Video: Instagram.com/ana.radulovic

- Nećemo više imati jednom godišnje bonus, imaćemo ga na ovaj dan i za Novu godinu. U ovoj godini povećaćemo plate za ukupno 10 hiljada dinara, 5.000 sledećeg meseca i 5.000 u decembru ili januaru. To bi značilo da ćemo svakom zaposlenom, a ima nas oko 1.500 povećati godišnji budžet za otprilike 1.000 evra 🤗 - dodao je vlasnik Pink Media Group.

- Bilo je bezbroj ratova i nikada nismo vodili napadačke, uvek odbrambene i trudili smo se da bijemo one bitke koje su i društveno korisne. Hvala vam dragi pinkovci na velikoj podršci. Inače mnogo je velikih planova, sada kada smo i šer holderi Gugla, sa ozbiljnim akcijama sa upravljačkim pravima. Još 2 svetske kompanije će biti u šer hold statusu kada smo mi u pitanju i to ću objaviti kada stvari budu gotove. Ono što je najvažnije je da se na svetskom nivou naš brend približava ozbiljno visokoj poziciji i svi budući planovi će se odnositi pre svega na projekte koji će biti namenjeni internacionalnom tržištu. Što se domaćeg tržišta tiče, otvorićemo nekoliko novih kanala 2, možda čak i 3. Produkcija će u ovoj godini raditi u desetoj brzini, što znači kontinuirano povećanje plata, ali i broj radnih sati 💪💪💪 - zaključio je Mitrović.

Veče je nastavljeno uz dobru žurku, koja je trajala do kasnih sati. 💃🕺🎆

Video: Instagram.com/djedovicmarko_

Autor: redportal.rs

#Milica Mitrović

#ROĐENDAN

#televizija Pink

#Željko Mitrović