On tvrdi: To je gnusna laž!

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je danas na konferenciji za novinare video snimak na kojem, kako je rekla, svedoči čovek iz Jagodine koji je navodno prisustvovao podvođenju devojčica i žena u tom gradu. "Zaštićeni svedok" tvrdi da je političar Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, u Jagodini organizovao žurke za prijatelje i partnere na koje su dolazile devojčice čiju je starost procenio na 15 do 18 godina, prenosi Blic.rs.

Palma je odmah posle konferencija za novinare saopštio da će sam sutra otići u tužilaštvo da kaže da je "Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži".

Na prikazanom snimku vidi se muškarac čije je lice sakriveno i glas promenjen, a koji je rekao da je radio u "zabranjenom hotelu" u Končarevu za koji veruje da je u vlasništvu Palme.

- Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu s njim ili s njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica - tvrdi ovaj muškarac na snimku.

On je dodao da su hostese primoravale devojčice i govorile im da im "ništa neće biti".

- Danas znam, a saznaće sada i Srbija, da je podvođenje žena, devojaka i devojčica gotovo svakodnevnica u Jagodini, privatnom gradu Dragana Markovića Palme - rekla je Tepić na konferenciji za novinare.

Palma: Oteraću Mariniku Tepić u zatvor

Palma je u saopštenju posle konferencije za novinare izjavio da su sve to "najgnusnije laži".

- Ono što je danas izgovorila gospođa koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao, nije ništa novo, to je već postala svakodnevica. Jedino tačno što je rekla je da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako, gospodine Đilas, mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vređa i napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili - izjavio je Palma.

Palma je dodao da "tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive" i da će sam sutra otići da kaže da je "Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži", ali i da će "Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj 'gospodin' čiji su snimak pustili".

- Ako neko govori istinu, taj se ne krije. U Đilasovoj hijerarhiji kao da su svi pravljeni na isti kalup i svi lažu. I oni, i ti njihovi navodni svedoci. Đilase i glasnogovornice, niti sam ja Bil Klinton, niti ste vi i te koje pominjete Monika Levinski. Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovrnice, jedino što ste rekli a da je istina je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo - rekao je Palma.

Autor: Blic.rs