Uprkos dobrim individualnim nastupima, njihovi timovi nisu zabeležili pobedu 😔

Bogato NBA jutro je iza nas, ali se srpski igrači nisu radovali. Od 4 ekipe, u kojima igraju naši igrači, zabeležena su 4 poraza.

Prvi na terenu se našao Bogdan Bogdanović i njegova Atlanta. Kapiten reprezentacije Srbije ponovo je bio najučinkovitiji igrač u svojoj ekipi, imao je pomoć i ostalih saigrača, ali to nije pomoglo protiv Dončića (25 poena) i Irvinga (26 poena). Na kraju, Dalas je savladao Hokse 109:95, i tako nastavljaju borbu za plej-of. Sa druge strane, Hoksi su i dalje u dobroj poziciji da takmičenje nastave kroz plej-in.

IZVOR: YT / DVhighlights

Nikola Jović nastavlja da kvalitetno koristi minute u Majamiju, a ovog jutra ponovo je odigrao dobar meč. U porazu od Filadelfije 109:105, reprezentativac Srbije upisao je 11 poena, uz 5 skokova.

IZVOR: YT / SlamJamZone

Za skoro 4 minuta na terenu, Boban Marjanović je uspeo da se upiše u listu strelaca (3 poena), a zabeležio je i po skok i asistenciju. Sa druge strane, Kari i Tompson su odigrali meč kao iz starih dana, što je bilo dovoljno za pobedu nad Hjustonom - 133:110.

IZVOR: YT / nbahoops4004

Novi tripl-dabl Nikole Jokića nije bio dovoljan da Denver Nagetsi savladaju Los Anđeles Kliperse. U tesnoj završnici Klipersi su slavili rezultatom 102:100. Jokić je ponovo bio najbolji u svojoj ekipi, a upisao je 36 poena, 17 skokova i 10 asistencija. Na kraju utakmice, Nikola je i završio i kao tragičar, jer je promašio šut za pobedu.

IZVOR: YT / ZHHighlights

Autor: Redportal.rs