Očekuje se da selekcija SAD u Pariz dođe u najjačem sastavu

Posle Lebrona Džejmsa još jedan veliki NBA as je potvrdio da će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu - Kevin Durant.

Čovek koji ima 3 olimpijska zlata sa reprezentacijom SAD, od Londona 2012, preko Rija 2016. do poslednjih igara u Tokiju, želi da se okiti još jednim najsjajnijim odličjem.

- Želim da osvojim 4. zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Želim da imam uobičajenu, normalnu ulogu u timu. Želim i da igram značajan broj minuta. Spreman sam na to - poručio je Durant u intervjuu za Bličer riport.

On je poručio da mu je želja da tim SAD pokaže koliko je moćan u odnosu na ostale. Očigledno je Amere baš zaboleo slom na 2 poslednja Svetska prvenstva.

- Kada odemo tamo, želim da pošaljemo poruku svima koliko smo dominantni. Da ubacujemo svi po 40-50 poena. Da pokažemo svima - rekao je Durant.

As Finiksa kaže da jedva čeka da se druži u kampu sa ostalim zvezdama

- Uzbuđen sam što ću biti deo tog bratstva. Ništa ne može da se meri sa tim. Imate najveće zvezde NBA lige u jednoj ekipi. Ne u jednoj nedelji, nego za celo leto. Putujete svetom sa najboljima. Želim da vidim gde sam ja u odnosu na njih. Koje je moje mesto u tim vrhu. Ti treninzi vas čine boljim igračem. Lebron Džejms će biti tu, možda i Lenard, Irving, Kari, Džordž, neki novi momci kao Edvards, Tejtum... - poručio je Durant.

Američki tim se polako sklapa, ali jasno je da će biti pakleno jak, ponovo će to biti pravi Drim tim.

Autor: Mozzartsport.com