Zvezda traži prvo bodove u Ligi Evrope

Crvena zvezda sutra od 18.45 č. na stadionu Rajko Mitić dočekuju ekipu Ferencvaroša u 3. kolu Lige Evrope. Crveno-beli su poraženi u uvodna 2 kola pa će se sutra boriti za prve bodove u ovogodišnjoj Ligi Evrope.

Trener crveno-belih Milojević je na konferenciji o protivničkoj ekipi rekao:

Nisu me iznanadili rezultati Ferencvaroša, imaju selekciju igrača koju su pravili četiri ili pet godina. Neke momke dobro poznajem iz Skandinavije, pre svega Tokmaka. Doveli su Adamu Traorea, znamo svi ovde koliko on može… Imaju dva slična špica, strateški su dobro napravljen tim da ne bi trpeo sistem. Očekivalo se da budu dobri u Evropi. U Evropi vam je svaka utakmica detalj, oni su imali kvalitet i sreću da to odrade na svoju ruku. Nisam iznenađen onim što su uradili.

A onda se nadovezao na svoj tim:

Postoje principi u našoj igri. Mi koji radimo vidimo napredak. Pokušavamo da u ofanzivi igramo vertikalno, a što se tiče defanzive da stalno budemo u presingu. Želja nam je da povećavamo efektivni deo utakmice koji je, ruku na srce, u Srbiji jako mali. I da smo pobedili svaki meč 5:0 rekao bih vam da ova grupa igrača može više. Jer znam koliko zapravo mogu.

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#fenecvaros

#zvezda