Arapi se ne trude da ga zadrže

Već neko vreme traje saga o drugom dolasku Marka Marina u redove Crvene zvezde.

Naime, prema pisanju nekih medija, Marin je nezadovoljan uslovima koje ima u Al Ahliju. Sudeći prema tome da Arapi kasne sa isplatom Marinovih primanja, deluje da je nezadovoljstvo obostrano.

Iako ugovor traje do leta 2022. godine, Marin već neko vreme ima želju da se vrati u Crvenu zvezdu. S obzirom da ni Arapi nisu zadovoljni njegovim partijama, deluje da bi sporazumni raskid saradnje bio najbolje rešenje za obe strane.

Prelazak u Crvenu zvezdu uopšte nije nerealna opcija, s obzirom da Al Ahli duguje Zvezdi još 1.000.000 evra za Marka Marina. Taj dug bi se povratnim transferom anulirao.

Prema svedočenju ljudi bliskih Marku Marinu, ovaj bivši reprezentaticac Nemačke srpskog porekla bi izuzetno voleo da još jednom zaigra u dresu Crvene zvezde, u tandemu sa Aleksandrom Kataijem.

Kada bi prelazak mogao da se realizuje ostaje otvoreno pitanje, ali navijači Crvene zvezde se nadaju da bi to moglo biti već u toku predstojećeg zimskog prelaznog roka. To bi značilo da Zvezda dobija veliko pojačanje za evropsko proleće, jer bi marko Marin imao pravo da igra u nokaut fazi Lige Evrope, s obzirom da je prvi deo sezone odigrao za neevropski klub. Koliko je to realna opcija, ostaje da vidimo.

Autor: redportal.rs

#marin

#pojačanje

#prelazni rok

#terza

#zvezda

#zvezdan terzić