Rad bio samo zagrevanje za Hofenhajm

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem meču nedeljnog programa 16. kola Linglong lige Srbije savladali na stadionu Rajko Mitić ekipu Rada rezultatom 3:0. Ovaj meč je bio samo usputna stanica za fudbalere Zvezde, jer ih u četvrtak očekuje meč sa Hofenhajmom u Beogradu.

Pre početka utakmice održan je minut ćutanja za nedavno preminulog Dijega Armanda Maradonu, koji je jedan od svojih najlepših golova u karijeri postigao baš na Marakani.

Od samog početka Zvezda je nametnula svoj ritam i već u 17. minutu Pavkov je bio strelac za prednost Zvezde. Spiridonović je odlično iskoristio šansu i podsetio na trenutke kada je stigao u Zvezdu. U 41. minutu je sjajno asistirao Boaćiju za 2:0. A u 59. minutu Boaći je vratio asistenciju Boaćiju, kada je postavljen konačan rezultat.

IZVOR: TW / @crvenazvezdafk

Dejan Stanković je u ovom meču vratio Sanoga, koji je preskočio utakmicu protiv Genta, a interesantno je da se igralo sa 2 napadača. Pored toga, Željko Gavrić je bio raspoložen za igru i pravo je čudo da se nije upisao u strelce.

U četvrtak je nova utakmica za Zvezdu. U Beograd dolazi Hofenhajm, ekipa koja zauzima čelnu poziciju u grupi Lige Evrope. To će biti ujedno utakmica u kojoj će se oba rivala boriti za 1. mesto u grupi. Tim Dejana Stankovića ima priliku da odigra još jednu dobru evropsku utakmicu. Posle pobede u Belgiji navijači očekuju pobedu i protiv Hofenhajma.

Autor: redportal.rs

#crvena zvezda

#fudbal

#rad