Crno-beli igraju revanš meć osmine finala Lige konferencija

Fudbaleri Partizana večeras od 21.00 čas igraju revanš meč 1/8 finala Lige Konferencija protiv ekipe Fejenorda u Roterdamu.⚽

U 1. međusobnom susretu crno-beli su poraženi pred domaćom publikom rezultatom 2:5, ali u glavni grad Holandije nisu došli sa belom zastavom.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Pred večerašnji duel trener crno-belih Aleksandar Stanojević podelio je svoja očekivanja:

- Nije bila ovakva situacija u Evropi ove sezone. Igrali smo protiv snažnog rivala, bio je bolji, zasluženo nas dobio. Došli smo u nerelanu situaciju, jer gostujemo. Da je obrnuto, revanš kod kuće, bilo bi lakše. S obzirom da gostujemo i imamo 3 gola zaostatka, izuzetno je teško, ako hoćemo da budemo realni... Ako ćemo da pričamo ono što ljudi žele da čuju, onda nismo se predali. Ne, nisam se predao, to ću pokazati po sastavu koji budem izveo. Ako ćemo realno. A, ako hoćete kao navijač, ne kao trener, onda ću kazati da idemo jako, da pokušamo da damo 3 gola. Ako možemo, u prvom poluvremenu, ne primimo nijedan i nadamo se najboljem - rekao je Stanojević.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Crno-beli neće imati podršku navijača koji nisu bili zainteresovani za ovaj meč:

- Nama je najvažnija podrška navijača, da nas podrže, ako hoće, mogu, žele i ako su uz tim. Sve dok nosite grb Partizana, u obavezi ste prema navijačima da odigrate najbolje što možete. I kad je na programu prijateljska utakmica. Doputovala je cela ekipa, osim Marka Milovanovića i povređenog Bibarsa Natha. Biće najjače raspoložive snage. Zbog obaveze prema dresu. Tako ćemo izaći i ponašati se. U zavisnosti od razvoja situacije i rezultata, razmišljaćemo o narednoj utakmici - zaključio je trener crno-belih.

Podsetimo, utakmica je na programu od 21.00 čas, a prenos možete gledati na RTS-u.

Autor: redportal.rs

#fejenord

#fk partizan

#liga konferencija

#partizan