Crno-beli su ubedljivo poraženi na domaćem terenu

Fudbaleri Partizana odigrali su 1. meč osmine finala Lige konferencija i pred svojim navijačima ubedljivo poraženi od holandskog Fejenorda sa 2:5.

Nakon poraza trener crno-belih Aleksandar Stanojević sabrao je utiske i istakao da je protivnik dana bio mnogo bolji:

- Nije nam prijatno posle ovakvog poraza. Mislim da je činjenica da su oni mnogo bolji od nas. Ovo je bio naš maksimum u ovom trenutku. Pokazali su da su drugi nivo u odnosu na nas. Sve je vrlo čisto - počeo je Stanojević na konferenciji za medije.

Foto: Marijana Vasiljević/Marijana Vasiljević

Partizan je dva puta vodio, a nakon što su crno-beli stigli do 2:1 na startu drugog poluvremena, nisu uspeli da to vođstvo zadrže duže od nekoliko minuta. Stanojević ističe da je i to uticalo na kasniji pad njegovog tima.

- I to je razlog, ali oni su i u prvom poluvremenu bili dosta često opasni. Oni vrlo lako dolaze do naših 16 metara i lako ulaze u šanse. Imaju po 19-20 udaraca po meču i to je stvarno teško isparirati. Da smo možda uspeli malo da se konsolidujemo... Brzo smo primili taj gol, slažem se - istakao je trener crno-belih, zatim nastavio:

Foto: Marijana Vasiljević/Marijana Vasiljević

Prvi gol je postigao Natho, ali se usled toga povredio i napustio je igru.

- Sigurno je ta povreda uticala, još bez i Rikarda, Jevtović nije mogao ranije da uđe, nije bio spreman ni za pola sata. To su problemi koje imamo. Ne znamo još procenu povrede, verujem da nije neka duga pauza.

Crno-beli su napravili mnogo tehničkih grešaka, napravili pogrešnih dodavanja na sredini terena i u posedu lopte nisu uspeli da se bolje snađu.

Foto: Marijana Vasiljević/Marijana Vasiljević

- Sve se slažem, to je tačno. Vreme će pokazati. Do sada smo bili dobri, sada nismo, da li jer smo mi bili slabi ili oni jaki...

Na pitanje kako bi ovakav poraz mogao da utiče na njegov tim u borbi za titulu, trener Partizana očito želi reakciju njegovih igrača.

- Nije nam prijatno, videćemo u nedelju. Igramo za tri dana. Na nama je da pokažemo da li smo pravi i da li smo spremni - zaključio je Stanojević.

pročitajte još

Težak poraz Partizana

Autor: redportal.rs

#Poraz

#fejenord

#liga konferencija

#partizan