Crno-beli ostvarili su veliki evropski uspeh

Fudbaleri Partizana ostvarili su još jednu veliku pobedu u Ligi konferencija i plasirali se u osminu finala ovog evropskog takmičenja! ⚽

Oni su nakon 1:0 u gostima, pobedili na domaćem terenu ekipu Sparte iz Praga sa 2:1 i to pred 16.000 navijača.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je vidno zadovoljan nakon plasmana u dalje takmičenje:

- Šta reći... Čestitam mojim igračima, našem klubu i našim vernim navijačima što smo imali priliku da u jednom spektaklu napravimo istorijski uspeh. Ponosan sam na igrače, znali su šta hoće od prvog minuta. Publika nas je nosila, naročito prvih 15-20 minuta - počeo je Stanojević.

Trener crno-belih je bio ponosan zbog 2 evropske pobede u nokaut fazi takmičenja, a on smatra da bi njegova ekipa mogla da dobro nastavi i u narednoj rundi.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

- Verujem u to, mislim da je to dobra injekcija za sve nas. Malo smo se potrošili, ali kad imate poziitvnu emociju, to je impuls za nas. Naravno da verujemo, od početka verujemo da ćemo nastaviti ovako da pomeramo standarde korak po korak.

Stanojević ističe da će ova pobeda biti dodatna motivacija pred 166. večiti derbi koji je zakazan za nedelju:

- Navijači su imali veliku želju da nas bodre. Hvala im još 100 puta na tome. To nam je injekcija i sigurno da će nam značiti taj impuls. I nama to daje zadovoljstvo i nadam se da će nam to pomoći da prebrodimo umor. Idemo svi u karantin, spavaćemo u Zemunelu do derbija. Prvo ću analizirati ovaj meč pa ću već ujutru da nastavim pripreme za Zvezdu - otkrio je Stanojević kako će izgledati njegove pripreme za nedelju.

Autor: redportal.rs

#Pobeda

#fk partizan

#liga konferencija

#partizan