Ništa od novog pojačanja za Stankovića

Činilo se da je transfer reprezentativca Gane iz Šerifa gotova stvar, ali Moldavci su konstantno podizali sumu obeštećenja i rukovodstvo aktuelnog šampiona Srbije izlazi iz priče, piše Žurnal.rs.

Ukoliko ne dođe do nove velike promene, pojačanje na mestu defanzivnog veziste će izostati. Crvena zvezda je svim pregovaračkim silama nastojala da dovede Adoa i postigla dogovor sa igračem, ali ne i sa Šerifom. U Tiraspolju se poneli i neozbiljno, jer se praktično nisu ni javljali ljudima sa Marakane tokom 2. februara kad je isticao rok za licenciranje fudbalera za nokaut fazu.

Očigledno su tada bili ljuti što je propala varijanata prelaska u Mitjiland, jer je prethodno fudbaler postigao dogovor sa srpskim klubom. To nije značilo i da se priča završava, ali potezi Moldavaca narednih dana doveli su čelnike najtrofejnijeg srpskog kluba u situaciju da odustanu. Šerif je počeo da povećava cenu za Adoa, čak je otišla i preko dva miliona evra, uz traženje 20 odsto od narednog transfera.

To je neizvodljivo za Crvenu zvezdu i predstavljalo bi razbacivanje, pa ukoliko u Tiraspolju apetite ne spuste na realniju meru od posla definitivno neće biti ništa. U Crvenoj zvezdi su nezadovoljni jer ne mogu da realizuju već postignut dogovor sa Adom i na neki način, potpuno nehotično i bez krivice, ispadaju nekorektni prema fudbaleru.

Kako bi se preselio na Marakanu, momak iz Gane je odbio Mitjiland. Prelazni rok u Danskoj je završen, kao i u većini evropskih zemalja, pa će sada verovatno morati da ostane u Šerifu do leta.

Autor: žurnal.rs

#Transfer

#ado

#serif

#zvezda