Najbolji strelac portugalskog kluba

Crvena zvezda je izvesnom prodajom Marka Lazetića i Njegoša Petrovića dobila prostor da razmišlja o novim ulaznim transferima i još nekom pojačanju, pored Ohija i Italijana Kristijana Pičinija. Nagovestio je generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić da klub razmišlja u pravcu dovođenja još jednog manevriste, gde se kao prvi izbor stručnog štaba Dejana Stankovića izdvojio Edmund Ado iz moldavskog Šerifa, piše Mozzartsport.

U Ljutice Bogdana razmišljaju u potencijalnim pojačanjima kada je reč o novim licima u ofanzivnoj liniji tima. Čak će pokušati da narednih dana "po Ohijevom sistemu" obezbede potpis još jednog centarfora. Najbolji strelac norveške lige praktično je dogovorio prelazak u Beograd šest meseci pre isteka ugovora sa Moldeom, a potom pojačao crveno-bele prvog dana zimskog prelaznog roka

To iskustvo ohrabrilo je odgovorne iz Crvene zvezde da krenu u novu misiju, kako bi već sada kaparisali najboljeg strelca portugalske Vitorije Gimaraeš, Oskara Estupinjana.

Snažni Kolumbijac ima važeći ugovor sa članom Primeire do juna ove godine, što u praksi značii da može slobodno da pregovara sa zainteresovanim klubovima, čak i ugovori transfer. Baš kao Ohi. Crvena zvezda je već pre novogodišnjih praznika počela da se raspituje o uslovima pod kojim bi Estupinjan došao u Beograd.

Momak koji je rođen u Kaliju 1996. godine igra jednu od najboljih sezona u karijeri. Na 15 prvenstvenih mečeva postigao je osam golova i u ovom trenutku je najbolji strelac Vitorije Gimaraeš.

Autor: Darjan Nedeljković

#Portugal

#Transfer

#napadac

#zvezda