Večeras se igraju prvi mečevi 1/8 finala

Večeras se nastavlja, drugo po jačini, fudbalsko evropsko takmičenje. Na programu su mečevi 1/8 finala koji će doneti mnogo uzbuđenja.

Na programu je 8 mečeva, a jedna polovina se igra od 18.55 č, a druga od 21 č. Počećemo sa onima od 18.55 č.

Ajaks našeg Dušana Tadića dočekuje Jang Bojs, a Ajaks je tu favorit. Ipak ne treba otpisati ekipu iz Švajcarske. U Ukrajini će Dinamo Kijev dočekati Španski Viljareal i to će biti jako interesantan duel.

Slavija Prag dočekuje Rendžers Stivena Džerarda koji ove sezone igra fantastično, ali se Slavija neće lako predati u ovom dvomeču. Ipak, najzanimljiviji deo prvog dela programa je meč Mančester Junajteda i Milana. Oba tima žele da osvoje Ligu Evrope i ovo je klasik evropskog fudbala, jer se sastaju timovi koji su osvajali i Ligu šampiona.

IZVOR: TW / @EuropaLeague

Od 21 č. se sastaju Roma i Šahtjor što može biti jako lep meč za ljubitelje fudbala. A jako zanimljivo može biti i u duelu Olimpijakosa i Arsenala. Arsenal ima sezonu za zaborav, ali kroz Ligu Evrope vidi šansu za plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.

Granada dočekuje veliko iznenađenje Molde, a Norvežani se nadaju da mogu da naprave još jedno iznenađenje. Totenhem dočekuje Dinamo Zagreb. Murinjo želi evropski trofej, ali i plasman u Ligu šampiona.

Autor: redportal.rs

#Ajaks

#Arsenal

#Liga Evrope

#Milan

#fudbal

#juanjted

#olimpijakos