Rijaliti zvezda se pre nekoliko dana oglasila oko kontroverzne kampanje modnog brenda.

Nakon što je modna kuća Balenciaga zgrozila javnost novom kampanjom, Kim Kardašijan, ambasadorka brenda, odbacila je saradnju u 2023. godini.

Ponudu za saradnju sledeće godine, Kim je dobila pre objavljivanja fotografija Balenciagine kontroverzne kampanje, ali ju je sada otkazala. Kardašijan je navodno otpisala i nekoliko modnih kombinacija brenda koje je planirala nositi na predstojeće događaje te je sada je u potrazi za novim dizajnerima s kojima će sklopiti saradnju.

Kim se pre nekoliko dana oglasila oko kontroverzne kampanje modnog brenda te rekla da je potresena uznemirujućim slikama kampanje.

- Ćutala sam proteklih nekoliko dana, ne zato što nisam bila zgrožena ili ogorčena nedavnom Balenciaginom kampanjom, već zato što sam želela imati priliku razgovarati s njihovim timom kako bih shvatila kako se to moglo dogoditi. Kao majka četvero dece, potresle su me uznemirujuće fotografije. Sigurnost dece mora se uvažavati s najvećim poštovanjem i bilo kakvi pokušaji normalizacije zlostavljanja dece bilo koje vrste ne bi trebali imati mesta u našem društvu. Tačka - napisala je ona na svom Fejsbuk profilu pre nekoliko dana.

- Cenim Balenciagino uklanjanje kampanje i izvinjenje. U razgovoru s njima verujem da shvataju ozbiljnost problema i da će preduzeti potrebne mere da se to više nikad ne ponovi. Što se tiče moje budućnosti s Balenciagom, trenutačno preispitujem svoj odnos s brendom, temeljeći ga na njihovoj spremnosti da prihvate odgovornost za nešto što se uopšte nije smelo dogoditi i radnjama koje očekujem da preduzmu kako bi zaštitili decu - zaključila je rijaliti zvezda.

Autor: redportal.rs

#Balenciaga

#kim kardašijan

#saradnja