Brazilska zvezda se oglasila na Instagramu

Fudbalski reprezentativac Brazila Nejmar na udaru je kritika srpskih navijača zbog čestog žaljenja na oštre duele protiv fudbalera Srbije.

Ipak nakon pobede Brazila Nejmar je objavio sliku svog otečenog zgloba i saopštio da će zbog povrede propustiti nastavak utakmica u okviru grupne faze Mundijala.

Nedugo posle tog Brazilac se oglasio na Instagramu.

- Ponos i ljubav koje osećam noseći nacionalni dres su neobjašnjivi. Da mi je Bog dao priliku da odaberem zemlju u kojoj ću se roditi, to bi bio Brazil. Ništa mi u životu nije bilo olako dato, uvek sam morao da jurim za svojim snovima i ciljevima. Nikada nisam nekome požeo zlo, već pomagao onima kojima je pomoć bila potrebna - napisao je Nejmar.

- Danas je jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri… I to na Svetskom prvenstvu. Da, imam povredu, nervira me, boleće, ali sam siguran da ću imati priliku da se vratim jer ću dati sve od sebe da pomognem svojoj zemlji, svojim saigračima i sebi. Da čekam da me neprijatelj tako sloni? Nikad! Ja sam dete Boga svemogućeg i moja vera je beskrajna - poručio je Nejmar.

View this post on Instagram

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

IZVOR: IG / @neymarjr

Brazil drugi meč grupne faze igra protiv Švajcarske u ponedeljak od 17 sati.

Autor: redportal.rs

#Brazil

#Srbija

#nejmar