Severina se posle incidenta nije sama oglašavala u medijima, već isključivo preko svog advokata.

Severina Vučković, koja je pre 2 dana privedena na zagrebačkom aerodromu jer ju je prijavila rođena sestra Marijana Popović zbog nasilja, prvi put od incidenta oglasila se na društvenim mrežama.

Naime, hrvatska pevačica je objavila video sa koncerta u Poreču, uz koji je stavila haštagove #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca, koje inače stavlja uz sve svoje objave.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

IZVOR: IG / severina

Podsetimo, Severina se posle incidenta nije sama oglašavala u medijima, već isključivo preko svog advokata, a zapretila je sestri tužbom.

- Izjave Marijane Popović poslata medijima su neistinite. Marijana Popović nije deo svoje primarne porodice dugi niz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gde živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom ćerkom Mijom, niti sa majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave - piše u početku saopštenja.

- Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvređala ju je, nanijela joj je fizičke povrede, uništila telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susede, lupala im po vratima bacala se i samopovređivala se te insistirala da dođu Hitna i da policija primi njenu lažnu krivičnu prijavu. O svemu postoje dokazi i svedoci - pisalo je u saopštenju advokata.

Autor: redportal.rs

#Severina

#mreže

#sestra marijana

#tuča

#tužba