"Kada nemate zdravlje, nemate ništa" 💖

Bivša učesnica rijalitija i pevačica Luna Đogani nedavno je imala intervenciju, i sada se na svom Jutjubu oglasila tim povodom.

- Ovaj video sam odlučila da snimim zato što stvarno mislim da je jako važno da danas podstičemo devojke i žene, kao što je mene podstakla jedna žena. Ona me je podsetila da odem na regularni pregled, na koji retko ko ide. A vrlo je bitno da se ide na te preglede, kao i ginekološke - rekla je Luna i dodala:

- Ne morate da imate simptome, a da postoje neke promene u vašem telu. Ja sam otišla na sasvim regularan pregled, ultrazvuka svojih dojki. Imala sam situaciju u porodici, mama je imala taj benigni tumor. Doktorka mi je našla tu neku promenu na levoj dojci. Rekla mi je da to ne mora da bude ništa loše, ali da može da bude nešto drugo što mora da se prati. Uradila sam biopsiju i tu se pokazalo da mi je promena benigna, to je tumor, ali benigni, nađen na levoj dojci koji bi trebalo da se odstrani.

- Otišla sma na operaciju koja je trajala sat i po. Probudila sam se i imam rez, konce, zavoj. Nemam tagobe, i nisam loše. Ovaj video usmeravam ka svim ženama i devojkama da idu redovne kontrole. Nemojte da štedite novac na zdravlje, nemojte da vas mrzi i nemojte da mislite: "Meni ovo ne može da se desi" - objasnila je Luna. 💖

IZVOR: YT / Sikter Shorts

Autor: redportal.rs

#Luna Đogani

#benigni tumor

#operacija

#tumor