Izvor blizak glumcu otkriva ovu misteriju

U javnosti se odavno nagađa da je tip devojke Leonarda Dikaprija devojka do 25. godine. Izvor blizak njemu sada je otkrio šta se krije iza ove selekcije.

Još od 1999. godine kada se zabavljao s manekenkom Žizel Bindšen koja je tada imala 18 godina, glumac kraj sebe nikada nije imao ženu stariju od 25 godina.

Poslednja njegova devojka je manekenka Kamila Morone, s kojom se počeo zabavljati još 2017. godine. Iako su mnogi mislili kako je veza ozbiljna, nakon što je ona u junu ove godine proslavila 25. rođendan, stigla je vest o njihovom raskidu.

Sada je konačno izvor blizak njemu otkrio zašto glumac bira samo dame mlađe od 25 godina.

- Kad devojke navrše 25 godina, traže više, žele se udati i skrasiti. To nije ono što Leo želi. On ne želi porodicu i ne želi biti u blizini žena koje bi ga mogle pritiskati zbog toga - rekao je izvor za strane medije.

- Kako postaje starija kroz godine, nema je. Ako se previše vežu kroz godine, takođe je nema. Leo je ostario, ali nije i njegov ukus - objasnio je izvor.

- On je za njih još uvek Džek iz Titanika. Aposlutno nema veze što ovih dana, više izgleda kao Džekov tata - našalio se izvor.

Autor: redportal.rs

#Leonardo dikaprio

#devojke

#glumac

#raskid