Ne pada joj na pamet da se zbog korone odrekne seksa

Engleskinja Gvinet Li (47) sa ponosom ističe da trenutno ima 3 ljubavnika, a kako kaže, prija joj što je mediji nazivaju najpohotnijom britanskom ljubavnicom.

Gvinet je zbog svojih seksualnih avantura postala poznata u Evropi, a udovica iz Londona ne namerava da se smiri, čak ni sada kada je pandemija zavladala svetom.

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@thedesertmanorpd)

IZVOR: IG / @thedesertmanorpd

Nekadašnja manekenka je prvu aferu imala pre 15 godina, dok je bila u braku sa danskim naftašem. Od tada je, po sopstvenom priznanju, imala oko 130 ljubavnika, uglavnom onih sa dubokim džepom.

- Imam nizak rizik od zaraze koronom. U svakodnevnom životu nosim masku i poštujem pravila socijalnog distanciranja. Ali, ja sam singl žena i ne nameravam da godinu dana živim u zatvoru – da ne viđam bilo koga i uskratim sebi zadovoljstvo seksa. Ako ljudi iz Vlade misle da odraslim ljudima mogu da zabrane da vode ljubav, onda su ludi - objašnjava Gvinet i dodaje da je period oko Božića nabolje vreme za afere, kao i da uživa u poklonima svojih ljubavnika.

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@thedesertmanorpd)

IZVOR: IG / @thedesertmanorpd

Ona tvrdi da je u proteklih 10 godina spavala sa preko 100 oženjenih, a kaže da je bar tri četvrtine njenih ljubavnika imalo neverne roditelje.

Autor: Redportal.rs

#Gweneth Lee

#seks