Još 2013. godine američki glumac je bio optužen za silovanje jedne žene u Njujorku.

Poznati glumac Kuba Guding Džunior izjasnio se krivim po jednoj prekršajnoj tački za nasilno dodirivanje, skoro 3 godine nakon što je uhapšen.

Guding je imao krivično suđenje zbog optužbi za neželjeno seksualno dodirivanje 3 žene u restoranima i noćnim klubovima na Menhetnu 2018. i 2019. godine.

On je uhapšen u junu 2019. godine, nakon što ga je 29-godišnja devojka prijavila policiji, tvrdeći da joj je dodirivao grudi bez njenog pristanka. Nakon toga su počele tužbe na njegov račun i desetine žena iznele su tvrdnje da su doživele slične neprijatnosti od dobitnika Oskara.

Gudingovo izjašnjavanje o krivici odnosilo se na incident iz 2018. godine u noćnom klubu LAVO gde je navodno nasilno dodirnuo ženu na neprikladan način, a glumac je rekao sudiji da je tada poljubio konobaricu.

Njegovi advokati su rekli da su tužioci bili previše pod uticajem pokreta Me too i da su zbog toga pokušali da uobičajene gestove ili nesporazume predstave kao zločin.

Do sada je slučaj nekoliko puta odlagan, a njegovi advokati su u više navrata tražili da se optužbe protiv njega smanje ili odbace. Izjašnjenje Kuba Guding Džunior o krivici usledilo je sada, skoro 3 godine nakon njegovog hapšenja.

Podsetimo, još 2013. godine američki glumac je bio optužen za silovanje jedne žene u Njujorku.

View this post on Instagram

A post shared by Cuba Gooding Jr (@cubagoodingjr)

IZVOR: IG / cubagoodingjr

Autor: redportal.rs

#Kuba Guding Džunior

#glumac

#seksualni napad