Rijana je u intervju za Vogue govorila o svojoj trudnoći i kako joj se telo tokom ovog perioda promenilo

Pevačica Rijana mesecima je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama zbog svoje trudnoće. 👀🤰 

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

IZVOR: IG / @badgalriri

Rijana koja ponosno šetka svoj trudnički stomak postala je trend, zbog čega je sada zauzela naslovnu stranu magazina Vogue u kom je govorila o svom telu i trudnoći. 🤰 🎶

- Nadam se da ću moći da redefinišem ono što se smatra "pristojnom trudnom ženom". Moje telo sada radi neke neverovatne stvati, i ne sramim se toga. Ovaj period treba da se proslavlja. Zbog čega bi trebalo da krijemo trudnoću? Kada sam otkrila da sam trudna, pomislila sam u sebi da "nema šanse da neću ići u šoping u deo koji nije za trudnice". Izvinite, ali previše je zabavno oblačiti se. Neću dozvoliti da to nestane samo zato što se moje telo menja - rekla je Rijana.

Ona je u intervjuu govorila i o svojoj vezi sa reperom ASAP Rocky 💖:

- Ljudi ne mogu tako lako da izađu iz prijateljske zone samnom, i trebalo mi je vremena da shvatim koliko ja njega poznajem i on mene jer smo oboje znali u koje nevolje možemo da upadnemo.

Pevačica je otkrila i da trudnoća nije bila planirana ali da su je sačekali sa dobrodošlicom 🤗🤗:

- Ne bih rekla "planirali". Ja ne znam ni kad mi je ovulacija, niti bilo šta od tog sra*a. Jednostavno smo se zabavljali. I eto, pojavilo se na testu. Nisam gubila vreme. Pozvala sam ga unutra i pokazala sam mu. Sledećeg jutra sam otišla kod doktora i putovanje je počelo. Oduvek sam mislila da će prvo biti brak, pa dete ali ko kaže da mora da bude tako. Svakako neću dopustiti da me to spreči da budem majka.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

IZVOR: IG / @badgalriri

Autor: redportal.rs

#Vogue

#beba

#rijana

#trudnoća