Sina Severina je rodila sa 25 godina

Pevačica Indira Radić godinama je bila u žiži javnosti. Ali malo ko zna da je pevačica početkom 90-ih prošla kroz pakao.

Indira je sina Severina rodila sa 25 godina, a identitet oca svoga deteta nikada nije otkrila.

Početkom devedesetih Indira se sa tek rođenim detetom, mužem i majkom seli iz Bosne u Srbiju, sklanjajući se od sukoba koji su se zahuktavali na tim prostorima.

Međutim, kada je Severin napunio 4 godine, njegov otac odlučuje da ga, bez Indirinog znanja, vrati u Bosnu. Bez pitanja je odveo sina, koji je tek nakon suđenja vraćen majci. Severin se oženio 2014. godine, a Indira je sada i baka dvoje unučadi.

Pevačica se već izvesno vreme ne pojavljuje u javnosti.

- Najnormalnije provodim dane, slušam muziku, biram pesme, živim kao sav normalan svet. Kao što znate, ranije sam bila stalno prisutna u medijima, a sada već imam i godine, ne mogu stalno da se pojavljujem, nemam ni razloga. Ja sam svoje mesto našla, a sada je red na neke mlade ljude da se pojavljuju - kaže pevačica.

Ona je, na iznenađenje mnogih, donela i odluku da ne nastupa za novogodišnju noć.

- Sve što od mene možete čuti je kroz pesme ili preko društvenih mreža. Ne nastupam za Novu godinu. To veče ću provesti uz porodicu, imam i dva unuka, tako da je to ludnica po kući - rekla je pevačica. 

Autor: redportal.rs

#Indira Radić

#Severina

#otimanje

#sin