Voditeljka zapevala na proslavi 🎤

Voditeljka Dušica Jakovljević napunila je 40 godina i povodom jubilarnog rođendana priredila ozbiljnu proslavu. Pre žurke, tačno u ponoć njeni najmiliji su joj priredili iznenađenje. Naime, njeni roditelji pojavili su se u ponoć na vratima njenog stana kako bi svojoj mezimici prvi čestitali rođendan.

View this post on Instagram

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

IZVOR: IG / dusicajakovljevic

Sinoć je Dušica priredila slavlje za svoje prijatelje i sve prisutne oduševila kada se latila mikrofona kako bi zapevala. Zajedno sa Lenom Čolak zapevala je čuveni hit Bela ciganka, a nakon toga još jednu pesmu, ponovo od Stoje. Vidno raspoložena bilya je na nogama sve vreme i uveseljavala goste zajedno sa bendom i pevačima. Od nedelje je poznato da se danas zabranjuju sve proslave i rad ugostiteljskih objekata prestaje u 21 čas. Dušica je ugrabila poslednju priliku kako bi priredila velelepno slavlje.

Foto: Printscreen Instagram/@cecaraznatovic

Rođendanu je prisustvovala i Ceca Ražnatović, koja se sve vreme zavodljivo smešila u kameru. Mnogi su se pitali sa kime je to razgovarala i kome je uputila osmeh. 🤔 Pogledajte i ostale fotografije sa sinoćnje proslave:

Foto: Printscreen Instagram/@cecaraznatovic

Foto: Printscreen Instagram/@dusicajakovljevic

Foto: Printscreen Instagram/@dusicajakovljevic

Autor: redportal.rs

#40i rođendan

#Dušica Jakovljević

#Proslava

#ROĐENDAN

#ceca