Voditeljka postala posrednik za nekretnine

Dugogodišnja novinarka Snežana Dakić promenila je profesiju. Ušla je u svet nekretnina, položila zvanični stručni ispit i dobila licencu za posrednika.

View this post on Instagram

Kompanija Adventis real estate management u svom portfoliju ima i stanove u Beogradu na vodi ( BW) Ako razmisljate o kupovini stana, preporucujem da zakazete prezentaciju i uzmete u obzir pravu meru kvalitetnog i modernog zivota sa pogledom na dve reke, Kalemegdan ili grad Beograd... Mozete poslati zahtev mejlom snezana.dakic@adventisrealestate.com I zakazacemo termin If you are about to buy an apartment, consider Belgrade Waterfront. For aplication and presentation, feel free to contact me on the e mail above. #belgradewaterfront #snezanadakic www.adventisrealestate.com

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

IZVOR: IG / snezanadakic_

Ona na svom Instagramu redovno deli zanimljive situacije iz svog privatnog i poslovnog života. U ponudi njene kompanije su sada i luksuzni stanovi u Beogradu na vodi.

Foto: Printscreen Instagram/@snezanadakic

Foto: Printscreen Instagram/@snezanadakic

Obavestila je svoje pratioce da su u ponudi sada i ekskluzivni poslovni prostori.

Emisija Život u trendu je uvek prva asocijacija na nju, jer se ona godinama unazad bavila isključivo modnim trendovima, ženskim pričama i lajfstajlom, ali je rešila da nakon 3 decenije promeni profesiju.

Autor: redportal.rs

#Beograd na vodi

#Snežana Dakić

#nekretnine