Mene je moj muž izabrao i to je bilo to

Autorka i voditeljka emisije Magazin In Sanja Marinković ugostila je i ove subote dame iz javnog sveta, među kojima su se našle pevačice Nada Topčagić i Elma Sinanović, voditeljka Dragana Katić, bivša učesnica Zadruge Maja Marinković, kao i glumica Iva Štrljić.

Elma Sinanović se dotakla svog pokojnog supruga, za kojeg je bila jako vezana.

- Mene je moj muž izabrao i to je bilo to! Ja mogu da kažem da je moj suprug bio vanserijski. On je bio takav tip muškarac... Bila sam na početku vrlo nezainteresovana, jurio je za mnom, nekako mu nisam sve dala na tacni. Pa, Nado, evo i vi ste dugo u braku. Je l' da i vaš Zlatko mora i dalje da vas osvaja - pitala je Elma Nadu Topčagić.

- Da! Mi smo u braku skoro 40 godina, ceo život smo zajedno... On mene mnogo voli! Sinoć mi je baš rekao: "Ja gledam u tebe, dođe mi da tražim autogram od tebe", rek'o pusti me čoveče... Ali, ozbiljno. On mene obožava - oktriva Nada.

- Današnje žene su fejk. Mnogo nešto glumataju, predstavljaju nešto kako nije. Ne bih volela da se neko pronađe, ali tako je - zaključila je Elma u emisiji Magazin In.

Autor: redportal.rs

#Elma Sinanović

#MAGAZIN IN

#Nada Topčagić

#pokojni suprug