Ponovo će razgovarati sa Vilijamom

Princ Hari se vraća u Veliki Britaniju za 10 nedellja zbog još događaja koji je posvećen njegovoj majci, a Megan Markl će mu se možda pridružiti.

Hari (36) i Vilijam (39) proveli su sat vremena zajedno na otkrivanju spomenika pokojnoj majci sa kratkim prijemom u Kengsintonskoj palati. Događaj je bio manjeg obima zbog pravila povodom pandemije koronavirusa. Insajderi kažu da nije bilo vremena da razgovaraju o Harijevim izjavama povodom članova porodice.

Srećom, Hari će doći u septembru sa još 100 prijatelja, na memorijalni događaj princezi Dajani u čast. Megan (39) bi takođe mogla da dođe sa njim, ali pošto je to samo 2 meseca posle porođaja, ostaje pitanje.

Insajder iz kraljevske porodice je britanskom portalu rekao da nije bilo "mirovnih pregovora i da je distanca između braće bila prisutna".

View this post on Instagram

A post shared by Royal News Network (@royalnewsnetwork)

IZVOR: IG / royalnewsnetwork

- To je korak napred, ali nije bilo ni vreme ni mesto. U septembru je planirano duže i veće slavlje u čast Dajaninog spomenika. Naravno, Hari želi da dođe i tada - navodi izvor.

Hari se vratio u SAD samo 24 sata posle otkrivanja spomenika, a u Velikoj Britaniji je proveo nedelju dana i to u karantinu u Frogmor Kolibi (Frogmore Cottage). Septembarski događaj će se najverovatnije održati u Kengsintonskoj palati, a njegovo održavanje treba da se potrvdi jula meseca.

Autor: redportal.rs

#Britanija

#Kraljevstvo

#Princ Hari