Zaplet otišao u neočekivanom smeru

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić odlučili su da se venčaju, i to 24.juna, na rođendan njihovog sina Alekseja.

Njih dvoje su u poslednje vreme prošli kroz turbulentan period i sada su rešili da prošlost ostave iza sebe. Ovu informaciju podelili su samo s najbližima, a javnost, prijatelje i porodicu uskoro će obavestiti o tome. Želeli su da se stiša bura koja se u prethodne dve nedelje podigla, kada je Marina odlučila da se vrati kod svojih roditelja.

Foto: INSTAGRAM.COM/GAGICMARINAA

I ekipa Kurir televizije je u sredu bila u Brestaču, gde nam je Lazić u uživo programu za "Puls Srbije" potvrdio da sprema neko lepo iznenađenje.

- Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi - rekao je Darko.

Inače, ako sve bude bilo kako su planirali, Darko i Marina će se venčati u opštini i u crkvi u Brestaču. Svadbeni ručak i ceremonija će biti u hotelu njegovog prijatelja u kom je pravio slavlje i kada je prošle godine krstio sina. S obzirom na to da je Lazić rekao da se razočarao u mnoge kolege, pozivnice će dobiti samo oni koji su uz njega bili i u lepim, ali i manje lepim trenucima. Sve će biti organizovano na vrhunskom nivou, a ovo će biti prvo slavlje u porodici nakon što mu je otac Milan Lazić preminuo u decembru prošle godine.

Darko o očevom grobu Sveća je izazvala požar

I dalje se priča o spaljenom grobu oca Darka Lazića Milana na seoskom groblju u Brestaču. Meštani su ostali zgroženi nakon prizora koji su zatekli, a i porodica je zbog toga agoniji. Pevač je za Kurir objasnio kako je došlo do požara. - U Brestaču sam, ovde živim. Očev grob nije zapaljen. Navodno se meni neko sveti, daleko bilo! Baba je ostavila upaljenu sveću, vetar je duvao i veštačka trava se zapalila. Iz sela su čak davali izjave, a to je glupost. Ne može celo selo da me voli, neko hoće namerno da naudi. Volim svoje selo, volim meštane, nisam se zavadio, imam mir, samo neka ostave mog mrtvog oca na miru, sram ih bilo - rekao je Darko.

Autor: Kurir.rs

#Brestač

#Marina Gagić

#darko lazić