Da li smo svi uživo isti kao na Instagramu?

Teodora Džehverović se prilikom svog poslednjeg gostovanja osvrnula na temu današnjih standarda lepote, ali i na to kako Instagram fotošopirane lepotice utiču na mlade devojke.

IZVOR: YT / IDJTV

- Kada su današnji standardi lepote u pitanju, moj stav je da devojke preteruju iz razloga što na njih veliki uticaj imaju društvene mreže. Kada uradite takvu fotografiju, neka devojka ne zna ni da li je to Fotošop ili tako izgledate zaista. Pokušava da bude kao vi i to me negde nervira kad vidim. Eto ja sam prva neko ko prati Ruskinje, sve su one prelepe, ali su sve iste. To me možda nervira - priznala je ona.

- Ono što sam uradila i što uvek govorim jeste barem za mene minimalno. To je nešto što sam ja na sebi želela da promenim, ali verujte mi više ništa od toga neću raditi - dodala je pevačica i osvrnula se na Fotošop.

Pevačica je u ovom intervjuu bila iskrena, te je priznala da koristi Fotošop, da prati trendove, ali da je svesna sebe i svog izgleda, dok na druge devojke to može uticati pogrešno. Mladi danas previše pažnje posvećuju fotografijama, a manje rade na sebi, svom izražaju, ličnosti, jer kao da se te stvari toliko i ne cene.

- Ja sam prva koja koristi Fotošop, ali sam isto tako neko ko otvoreno priča o tome, ne lažiram i iskrena sam. Pred kamerama sam takva kakva jesam. Trudim se da budem prirodna što je više moguće barem kada su te estetske operacije u pitanju. Ne preterujem u tome niti planiram da to radim.

Ako zvezde sve više budu pričale na ovu temu otvoreno, može pozitivno uticati na mlade. Glavna stvar je da oni shvate da poznati sve ovo rade zbog posla, zbog raznih angažmana, ali da se i njihov život, kao svačiji, drastično razlikuje od onog na Instagramu.

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Teodora Džehverovic

#fotošop

#standardi lepote