Nova žurka u najavi!

Nakon sjajne žurke koju je ekipa sa Red Radija napravila uz DJ Kizamija prethodne subote, sledećeg vikenda se ne skreće sa puta na kom se ceo projekat GOD IS A DJ nalazi!

Gost 26. juna na 93,7 MHz biće Danny Kruz, beogradski DJ, producent i jedan od osnivača Cruise Music - jedne od najpopularnije izdavačkih kuća u regionu.

Kada je u pitanju produkcija, stalno eksperimentiše i ima visoka očekivanja što potvrđuje činjenica da je sa svojim prvim izdanjem ušao na mnogobrojne top liste skoro svih onlajn prodavnica.

DJ Danny Cruz vrti prepoznatljiv haus zvuk, koji karakteriše uticaj disko i fanki muzike sa primesama soula, džeza, fanka i drugih žanrova.

Sada već svetski poznata saradnja sa Mark Funk-om, donosi mu mnogobrojna priznanja, a jedna od njih je i ono za najprodavaniji singl. U okviru toga, ne treba izostaviti ni da ima svoje mesto na Traxsource TOP 100 Jackin & House izvođača godine, gde je zvanično proglašen za šestog producenta na svetskom nivou.

Zbog svega ovoga, planirajte žurku uz zvukove Red Radija i 93,7 MHz. Zakazujemo druženje za 26. jun od 22.00 i GOD IS A DJ žurku!

Slušamo se!

Autor: redportal.rs

#93 7 MHz

#GOD IS A DJ

#Radio

#red radio