Kako je bivša žena njenog verenika Orlanda Bluma Miranda Ker, uticala na to da Kejti Peri prestane da jede jaja?

Supermodel Miranda Ker je bivša žena poznatog glumca Orlanda Bluma, sa kojim ima sina Fina. Orlando je sada veren sa pevačicom Kejti Peri, sa kojom ima ćerku Dejzi.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

IZVOR: IG / @katyperry

Nasuprot tome što su mediji pokušavali da stvore jaz između Mirande i Kejti, nakon što su ona i Orlando počeli da se zabavljaju, njih troje su uspeli da stvore dobre međusobne odnose, zarad Mirandinog i Orlandovog sina Fina.

- Obožavam Kejti i veoma mi je drago da je i Orlando našao nekog koga njega čini srećnim, jer na kraju dana za Fina je najbitnije da ima srećnog oca i srećnu mamu. To je najvažnija stvar. Jako sam srećna su se Orlando i Kejti pronašli. Veoma sam zahvalna što sam ja našla svog neverovatnog muža, i da se svi međusobno poštujemo. I kada su neke specijalne prilike, i kada treba da budemo zajedno, mi radimo na tome, napravimo kompromise. Uvek mislimo na to šta je najbolje za Fina - izjavila je Miranda u intervjuu sa glumicom Dru Berimor.

IZVOR: YT / The Drew Barrymore Show

Kejti se tokom prošle nedelje priključila Mirandi u lajvu na Instagramu, gde su komentarisale majčinstvo i njihove živote.

Njih dve su tokom prvog dela lajva komentarisale novu liniju kozmetike koju je Miranda juče izbacila na tržište.

- Jedna od najboljih stvari što sam bliska sa Miranom je to što mogu da isprobam sve njene proizvode, pogotovu kada njen 10-godišnji sin dođe u posetu, sa proizvodima u rancu - prokomentarisala je pevačica.

Kejti se onda osvrnula na njihovu, kako je ona nazvala, modernu porodicu i koliko su svi okrenuti zdravom načinu života.

- Miranda je veoma svesna kada je u pitanju zdravlje. U našoj modernoj porodici, ona je najverovatnije najviše svesna zdravlja, i to svih nas. Doduše, i Orlando je. Vi baš volite to. Ti ohrabruješ Evana, Evan mene. Veoma je smešno. Kada je vreme da Fin dođe kod nas, on stalno sa sobom donese neke nove činjenice. Zbog njega smo prestali da jedemo jaja - kroz smeh je objasnila Keri.

Miranda je zbog neprijatnosti sa hranom u trudnoći izbacila jaja jer je imala problema sa imunitetom. Takođe, prokomentarisala je kako je završila kurs na Stenfordu, ali i da pored svega, ljubav njene dece joj je najvažnija.

- Skoro sam završila kurs na Stenfordu onlajn. Ali pored svega ovoga, deca su moja ljubav koja je na prvom mestu. Najbolja stvar na svetu - rekla je Miranda.

Kejti se nadovezala svojim iskustvom sa ćerkom Dejzi.

- To je najbolji posao. Ispunjuje te. Popela sam se na mnoge planine, pogotovu kada je karijera u pitanju i dosta sam stvari videla, ali nikad nisam imala osećaj koji sam imala kada sam dobila svoju ćerku. Drago mi je da nisam propustila priliku. Bila je to najbolja stvar, ali ti to znaš. Imaš troje, tri dečaka - potvrdila je Kejti.

Miranda Ker je sada udata za Evana Spigela sa kojim ima dva sina, 3-godišnjeg Harta i 18-mesečnog Majlsa.

View this post on Instagram

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

IZVOR: IG / @mirandakerr

Njihov ceo Instagram lajv možete da pogledate na Mirandinom profilu. 😎

View this post on Instagram

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

IZVOR: IG / @mirandakerr

Autor: redportal.rs

#Miranda Ker

#kejti peri

#majčinstvo

#orlando blum