Čak su je uhvatili kako jede hranu iz kante i dobila je nadimak Pas iz kontejnera

Amanda Holden (32) iz SAD-a je za samo 8 meseci uštedela 30.000 dolara za ishranu od ostataka hrane saradnika.

Nakon godina rada kao oficir, Holden počinje da shvata da to nije posao koji želi da radi i da uživa u putovanjima širom sveta i sanja da poseti Južnu Afriku bar jednom u životu.

Foto: Instagram.com/dumpster.doggy

Međutim, uz prosečnu platu oficira, zvučalo je nemoguće da žena priušti tako dugo putovanje. Iz tog razloga, počela je da smišlja plan kako da minimizira svoju potrošnju. Do rešenja je stigla, a to je ušteda na hrani tako što jede tuđe ostatke hrane!

Na njenom radnom mestu ima mnogo muških kolega koji uvek ostave puno hrane posle ručka. Ona smatra da je u redu da ih pita da njoj daju deo koji će u suprotnom otići u kantu za smeće. Ipak, dešava se da nekad nema ostataka i u tom slučaju mora kupiti sama.

Foto: Instagram.com/dumpster.doggy

Nekoliko puta su je uhvatili kako jede hranu iz kante i dobila nadimak Pas iz kontenjera. Ona ima lični blog sa istim nadimkom gde dokumentuje svoja putovanja.

Nakon što je uspešno uštedela više od 23.000 dolara, Holden je dala otkaz na poslu i uputila se u Meksiko, nakon čega je usledilo putovanje u Južnu Afriku. Tokom ovih putovanja počela je da otkriva sopstveni potencijal i interese i odlučila je da postane finansijski trener ženama širom sveta.

Autor: redportal.rs

#Pas iz kontejnera

#kancelarijska kanta

#ostaci hrane

#ušteda