Sin je u početku uživao u igranju, a onda je to postalo njegova noćna mora. 😫

Otac je uhvatio svog malog sina kako igra video-igrice na svom telefonu u 1 ujutru te je odlučio da ga kazni tako što ga je naterao da igra na svom telefonu dok više ne bude mogao da igra.

Kineski dečak iz Šenzena je morao igra igrice iako je ujutru rano išao u školu. Otac je izjavio da je bio besan kada je zatekao svog sina kako se igra na svom telefonu kada je trebalo da čvrsto spava, ali i da u početku nije znao kako da reaguje. Hteo je da nauči lekciju koju neće lako zaboraviti, pa mu je dao i slobodan dan iz škole kako bi mogao da igra koliko izdrži.

Mladić je navodno u početku prilično uživao u svojoj neobičnoj kazni, nastavljajući da se igra na svom telefonu pod očevim nadzorom cele noći do oko 7 ujutro. Tada je pospanost počela da se primećuje, ali kada je dete pokušalo da spusti telefon i ode u krevet, otac mu je rekao da je i on uzeo slobodan dan na poslu kako bi se pobrinuo da njegov sin dobije što više vremena za video-igrice, ali bez sna.

Otac je naveo da je dečak više puta zaspao sa telefonom u rukama i da je morao da ga budi iako se bunio. Oko 18.30, posle gotovo 17 sati igre, dečak je molio oca da ga pusti da spava, obećavajući da više nikada neće igrati na svom telefonu krijući to od roditelja. Čak je pristao da svoje obećanje stavi u pisanoj formi, da to ozvaniči.

Video koji je tata postavio na Veibo 8. marta izazvao je žestoku debatu oko nekoliko pitanja, poput zavisnosti od video-igrica kod male dece, i načina na koji je to tretirano u ovom konkretnom slučaju. Neki su podržavali ovaj vid kazne, dok su drugi smatrali da je previše to što ga je terao da bude budan.

Autor: redportal.rs