Policija je nakon ispitivanja svedoka privela jednog mladića na saslušanje.

Inspektori budvanske policije uzeli su snimke sa video-nadzora u hotelu Mogren kako bi utvrdili kako je došlo do tuče u gradskoj kafani i kako su pretučena 2 mladića.

Vijestima je potvrđeno da je do tuče došlo pola sata pre ponoći, navodno 2 mladića su naručila pesme, a njihovu želju je ispunila pevačica.

Izvor Vijesti iz policije kazao je da su došli do podataka da je bezbednosno interesantno lice Mladen K. napao Stefana P. (20) i Boža B. (21), koji su bili u društvu sa majkama. Veruje se da je Mladena iznerviralo što su mladići dizali 2 prsta nakon čega je nasrnuo na njih.

Mladenu su u obračunu navodno pomogli i njegovi prijatelji. Mladići su prebačeni u službu Hitne pomoći koja je alarmirala policiju.

Oni su lekarima rekli da su povrede dobili jer su bili pijani i pali. Policijski inspektori ispitali su osoblje gradske kafane, ali i svedoke incidenta.

Policija je nakon podataka da je Mladen nasrnuo na mladiće privela Budvanina. On je dao izjavu u policiji nakon čega je pušten, piše Telegraf.

Tužilac će nakon istrage odlučiti kako da kvalifikuje delo i protiv koga.

Autor: Telegraf