Bila je to ljubav na prvi pogled 💞

Birtani Žake (23), iz Singltona u kanadskoj pokrajini Ontario, prestala je da traži momka jer su je svi terali na dijetu i ostavljali upravo zbog viška kilograma. Međutim, to se promenilo kada je upoznala njega. Muškarac koji je upola manje težine je postao njena ljubav. Britani ima 116,6 kilograma, dok njen izabranik Met Mongomeri ima 63,5 kilograma.

Britani je dugo imala problema sa samopouzdanjem baš zbog toga što su je bivši partneri odbacili zbog neuspešnih pokušaja da skine višak kilograma, iako su ih na početku privlačile njene obline. Ona i Met, koji je lični trener, upoznali su se na Fejsbuku, u avgustu prošle godine.

View this post on Instagram

A post shared by Matt&Brittany (@mattandbrit)

IZVOR: IG / mattandbrit

Met tvrdi da ga je privukao njen pozitivan stav i poverenje s kojim prilazi ljudima. Pet meseci nakon što su se upoznali, mladić je kleknuo pred Britani, okružen svećama u obliku srca u dubokom snegu i sada su vereni.

- Ranije sam bio u vezama s mršavim devojkama i one uopše nisu bile sretne. Nisu bile sigurne u sebe i stalno su se borile s potrebom da nešto promene na sebi, što mi se nije sviđalo – kaže Met te dodaje kako mu se Britani sviđa zbog samopouzdanja i pozitivnog stava koji ima prema svom telu.

- Ljudi su komentarisali naše fotografije na Instagramu u stilu da ja baš nisam dovoljno veliki muškarac za nju – dodaje Met.

On i Britani se zapravo i ne obaziru na komentare, već se nadaju da će svojim pristupom pomoći i drugim parovima koje muči takva razlika.

View this post on Instagram

A post shared by Matt&Brittany (@mattandbrit)

IZVOR: IG / mattandbrit

Autor: redportal.rs

#bivši momci

#lični trener

#veridba

#višak kilograma