Bila je troma i predebela, a sada pleni izgledom

Žena iz Kalifornije po imenu Samanta Rolvej celog života je mučila muku sa viškom kilograma.

Još u detinjstvu je imala probleme jer su je vršnjaci zadirkivali i nikada se nije mogla osećati samouvereno i lepo u svom telu.

Mnoge stvari koje su u životu drugi obavljali sasvim normalno i redovno njoj su bile nemoguće, pa tako čak nije mogla da se igra na pravi način ni sa svojom ćerkom, zbog prevelikog viška u kilogramima.

Kap koja je prelila čašu bila je kada je njen tadašnji partner raskinuo s njom na gnusan način, objavivši sliku sa drugom devojkom na društvenim mrežama.

Tada se kod Samante nešto potpuno okrenulo i odlučila je da okrene novi list u svom životu.

- Godinu i po dana smo bili zajedno, ali to niko nije znao jer me uvek skrivao. Osećala sam se jako loše u toj vezi, stalno sam ja pokušavala da usrećim njega, a sebe sam zapostavljala. Kada me prevario i objavio to na društvenim mrežama, shvatila sam da se moram posvetiti sebi - rekla je Samanta.

Odlučila je da mu se osveti na najbolji mogući način po sebe, tako što će smršati i postati poželja svakom muškarcu, pa tako i svom bivšem. Želja je bila toliko čvrsta da je uspela za samo 2 godine da skine ukupno 92 kila. Kakav podvig!

View this post on Instagram

A post shared by S a m m i 🍍 VSG (@therealslimsammii)

IZVOR: IG / @therealslimsammii

Odmah nakon bolnog raskida Samanta je otišla na liposukciju, što se ispostavilo kao najbolja odluka u životu, jer je to bio samo prvi korak.

Nakon toga je počela da živi sasvim drugačijim načinom života. Restorane brze hrane zamenila je teretanom, a svoju ishranu je učinila zdravom i raznovrsnom. Rezultati su bili neverovatni, s obzirom da sada ima samo 72 kilograma i da ne postoji muškarac na ovom svetu koji se ne bi okrenuo za njom na ulici.

- Sada shvatam koliko sam pre bila nesrećna i nezadovoljna svojim životom. Napokon sam srećna i pozitivna - kaže Samanta koja se sada napokon može više igrati i posvetiti svojoj 11-godišnjoj kćerki, jer je kilogrami više ne sprečavaju u tome.

View this post on Instagram

A post shared by S a m m i 🍍 VSG (@therealslimsammii)

IZVOR: IG / @therealslimsammii

Autor: redportal.rs

#kako smrsati

#mrsavljenje

#osveta bivsem

#osvete bivsem

#smrsati