- Do sada si već shvatila kakva sam ja osoba. Generalno, nisam baš lak...

Bivša supruga ruskog predsednika Vladimira Putina Ljudmila Škrebnjeva jednom je pričala o tome da je njegova prosidba bila toliko bizarna da je bila ubeđena da u tom trenutku raskida s njom. Putin se sa Ljudmilom oženio 1983. godine, a par ima 2 ćerke Mariju Putinu i Jekaterinu Tihonovu, a 2013. godine su otkrili da se razvode.

Ljudmila je u jednom intervjuu otkrila da nije mnogo razmišljala nakon što je sa još jednim parom izašla na sastanak sa “loše obučenim” Putinom. Međutim, on joj je dao svoj broj telefona i ostali su u kontaktu, a kasnije se i zaljubili jedno u drugo. Posle 3 i po godine, Putin je zaprosio, ali na takav način da se Ljudmila našla u nedoumici da li je ostavlja ili želi da s njom provede ostatak života.

Foto: Instagram.com/krepkiy_koffe.ok.ru / vashgolos_interesnie_fakt / celebro_news

- Jedne noći smo sedeli u ovoj kući i on je rekao: "Do sada si već shvatila kakva sam ja osoba. Generalno, nisam baš lak." Bio je samokritičan, objašnjavao je da je ćutljiv tip, da je u nekim stvarima bio prilično oštar, pa je umeo i da vređa ljude i tako dalje. Govorio je da je rizičan izbor za životnog partnera. I dodao: "Za 3 i po godine verovatno si već donela odluku." Ovo mi je zvučalo kao da me ostavlja. "Da, odlučila sam", rekla sam. Sumnjičavo me je upitao: "Da"? U tom trenutku sam bila sigurna da je to to, da raskidamo. Ali onda je on rekao: "Pa, ako je tako, volim te i predlažem da se venčamo." Tako da je sve to za mene bilo potpuno iznenađenje - ispričala je Ljudmila u pomenutom intervjuu.

Foto: Instagram.com/krepkiy_koffe.ok.ru / vashgolos_interesnie_fakt / celebro_news

Par je bio u braku 30 godina, a godinu nakon razvoda Ljudmila je potpuno nestala iz javnog života. Kada se razvela od ruskog predsednika, ova lingvistkinja je izjavila:

- Naš brak je gotov zbog činjenice da se jedva viđamo. Vladimir je potpuno udubljen u svoj posao. Deca su nam odrasla, svako od njih živi svoj život. A ja stvarno ne volim publicitet.

Nedugo nakon razvoda, udala se za dvadeset godina mlađeg i postala Ljudmila Aleksandrova Očeretna, piše Mondo.rs.

Autor: Mondo.rs

#Ljudmila Škrebnjeva

#Vladimir Putin

#prosidba