Želim da istaknem da nisam prostitutka, ja sam inteligentna devojka i umem da iskoristim priliku 🥰

Aleksandra Kefren (18) iz Rumunije, odlučila je da prvi seks naplati i tim povodom organizovala je aukciju. Njena početna cena bila daleko od one za koju je prodala nevinost.

U jednoj od emisija u kojima je gostovala, Aleksandra je otkrila da je nevinost prodala biznismenu iz Hong Konga koji joj je platio približno 2 miliona evra.

Na ovu ideju došla je gledajući film Indecent Proposal u kom se devojka prodaje za milion dolara za noć, a potom je izjavila da bi svakako izgubila kontakt sa muškarcem koji joj bude prvi.

- Odlučila sam da nevinost prodam nekome za dobre pare, umesto da je poklonim nekom tipu koji bi me sutra ostavio. Želim da istaknem da nisam prostitutka, ja sam inteligentna devojka i umem da iskoristim priliku - rekla je Aleksandra.

Roditelji nisu znali za ovaj plan, ali kada su putem medija saznali šta je uradila, izričito su negodovali. Aleksandra je otkrila da ovaj novac ulaže u obrazovanje i studiranje na prestižnom Univerzitetu Oksford, kao i da želi roditeljima da kupi kuću.

IZVOR: YT / This Morning

Autor: redportal.rs

#Aleksandra Kefren

#nevinost

#seks