Nije hteo kod lekara, lečio konzumiranjem leka za uklanjanjem živih parazita ivermektina

Keleb Volis iz Teksasa, osnivač grupe Defenders of Freedom, koja se borila protiv epidemioloških mera i nošenja maski u Sjedinjenim Državama, preminuo je u subotu u 30. godini od posledica koronavirusa. Borio se sa virusom mesec dana nakon što je hospitalizovan 8. avgusta.

Keleb je umro mirno. On će zauvek živeti u našim srcima i mislima, napisala je njegova supruga Džesika na veb stranici GoFundMe, gde je snimio svoju borbu sa Covid-19 u poslednjih nekoliko nedelja.

Kaleb Volis ostavio je iza sebe trudnu ženu i troje dece, piše Njujork dejli njuz. Vollis, koji je bio u komi od 8. avgusta, razbolio se krajem jula. Njegova supruga je rekla da je veoma tvrdoglav i da nije želeo da ode kod lekara.

Nije otišao kod lekara jer nije hteo da bude uključen u statistiku umrlih od korone.

Odlučio je da se leči konzumiranjem leka za uklanjanjem živih parazita ivermektina - koji je američka FDA odbacila kao lek za virus zbog povećane vrednosti vitamina C, cinka i aspirina, piše Standard Tajms.

Volis je bio aktivista protiv vakcinacije. Pomogao je u organizovanju "Relija slobode" 4. jula 2020. On je opisao skup kao "miran protest" ljudi "kojima je dosadilo da vlada preuzme kontrolu nad njihovim životima", navodi Standard Tajms.

Volis je takođe osnovao Defenders of Freedom u San Angelu. Na Fejsbuk stranici ove organizacije navodi se da je njen cilj "edukovati i osnažiti građane da donose informisane odluke o lokalnoj i državnoj politici, kao i da ih ohrabri da uzmu aktivno učešće u svojoj dužnosti da brane svoja prava data od Boga i ustava. . "

Džesika Volis je rekla da se nije uvek slagala sa stavovima svog pokojnog muža i da nosi masku.

Autor: redportal.rs

#SMRT

#antivakser

#koronavirus

#protest protiv maski