Kraljica Elizabeta ima dublerku koja sve nevažne poslove obavlja umesto nje

Verovatno ste se pitali kako 94-godišnja kraljica stigne da obiđe brojne kraljevske prijeme i događaje. Samo prošle godine imala ih je 295. Dodajte tu u probe za većinu događaja. Za kraljicu u godinama to je jednostavno nemoguće.

Foto: Pink.rs

Poznato je da mnoge poznate ličnosti šalju svoje dublere na razne događaje na koje zbog pretrpanog rasporeda ne mogu da stignu. A ponekad se tako i štite ako im nije prijatno da se pojave negde ili ako misle da bi se mogli naći u opasnosti. Nije jednostastvno biti javna ličnost.

Foto: Pink.rs

Otkriveno je kako isto to radi i kraljica Elizabeta. Naime njena dublerka menja kraljicu na probama dok se kraljica bavi važnim stvarima i pojavljuje se samo tamo gde mora. Za njene probe zadužena je 62-godišnja Ela Slak koja figurom podseća na kraljicu ali kako kaže ne izgleda potpuno isto. Bila joj je zamena više od 50 puta. Kako Ela navodi za posao je bila angažovana slučajno na snimanju. Ela se vozila u kraljičinoj kočiji i prisustvovala je generalnoj probi otvaranja parlamenta.

Interesantno je to da za svoju ulogu kraljičine dublerke Ela nikada nije prihvatila novac. Ona je svoj posao radila iz časti i zadovoljstva.

Autor: redportal.rs

#Kraljica Elizabeta