Cloud9 odlučila da raspusti svoj američko-afrički CS:GO roster, ’Kassad’ i ’HenryG’ preuzimaju ekipu

Nakon što je pre samo dva dana američka organizacija Cloud9 odlučila da raspusti svoj američko-afrički CS:GO roster, stižu nam velike novosti koje se tiču samog vrhaorganizacije.

Naime, legendarni CS:GO komentator HenryG je nedavno objavio kako svoju profesiju ostavlja iza sebe, te da će novosti oko njegovog budućeg angažmana biti poznate kroz nekoliko dana. Kao što je i obećao, Henry je večeras podelio novosti sa svojim fanovima, a uz njega smo dobili i pravu poslasticu za sve Counter Strike fanove sa naših prostora. 

Organizacija Cloud9 je večeras na svom zvaničnom Tviter profilu podelila velike novosti što se njenog CS:GO odseka tiče. Naime, Henry HenryG⁠ Greer će u organizaciji imati poziciju generalnog menažera, štodefinitivno opravdava njegov potez napuštanja deska. Pored Henry-a, Cloud9 je rešio da angažuje vrhunskog stručnjaka Counter Strike koji će unarednom periodu imati priliku da oformi novi sastav koji će trenirati. Naravno, u pitanju je Aleksandar kassad Trifunović, najbolji srpski CS:GO trener pored Janka Paunovića.  

IZVOR: TW / @Cloud9

Kassad je svoju prošlu ekipu 100 Thieves napustio krajem marta i od onda pa sve dodanas se nije znalo šta će se desiti sa nastavkom njegove karijere. Postojale su brojne spekulacije da će eventualno preći na konkurentsku igru VALORANT međutim na veliku sreću CS:GO zajednice, Trifke je rešio da ostane odan CounterStrike

Kassad i HenryG su već pregovarali sa nekim od aktivnih igrača, ali još uvek nije postignut zvaničan dogovor, te ćemo za igračku postavu morati da sačekamo još nekoliko dana.

Imali smo priliku da ekskluzivno porazgovaramo sa Kassadom nakon potpisivanja za Cloud9 koji nam je preneo svoje utiske: 

Osećam se veoma ponosno što sam dobio priliku da predstavljam Cloud9, jednu od najrespektabilnijih organizacija na svetu. Očekivanja su velika , ali posle nekoliko meseci pauze ja se osećam potpuno spremno i fokusirano da ovaj projekat izvedem uspešno, i zajedno sa Henrijem izgradimo jednu veoma snažnu i uspešnu ekipu kakvu Cloud9 zaslužuje.

Sam kraj ovog teksta ćemo iskoristiti da našem igraču Aleksandru kassad Trifunoviću poželimo sreću u nastavku svoje trenerske karijere!

Autor: Relog media, Red

#cloud9

#csgo

#henryg

#kassad