Glasajte za srpskog reprezentativca

EA Sports svakog meseca pravi specijalne Ultimate Team kartice za najbolje igrače u tom mesecu (POTM), a među nominovanim igračima za Bundseligu se ovoga puta nalazi i srpski fudbalerFilip Kostić.

Ukoliko želite da podržite Filipa, u prilogu ispod možete da pronađete link preko kojeg možete da glasate.

IZVOR: TW / @EASPORTSFIFA

Godinama unazad, FIFA prati dešavanja u stvarnosti kroz specijalne promocije kao što su Team of the Week (Najbolji tim u nedelji), Team of the Season (Najbolji tim sezone) i Ones to Watch. Igra je tako pratila igrače koji su najbolje nastupali, pa bi oni bili nagrađeni specijalnim karticama, koje su tehnički poboljšanje verziji tih igrača.

Tako ništa drugačiji slučaj nije ni za POTM. Igrači i fanovi igre imaju prilike da glasaju za igrača za kojeg misle da je bio najbolji u mesecu, a onaj ko pobedi dobija kartu koja se može isključivo nabaviti kroz Squad Building Challenge u igri. 

Za mesec januar je stvarno ogromna konkurencija, a pored našeg fudbalera u konkurenciji se nalaze i najveće zvezde svetskog fudbala, kao što su Robert Levandovski, Tomas Miler, Džošua Kimih, Andre Silva i Džejdon Sančo.

Autor: redportal.rs

#esports

#fifa 21

#filip kostić

#specijalna kartica