Na Instagramu je imao preko 140 hiljada pratilaca. 📳

Brazilska zvezda društvenih medija MC Diegun Md pao je u jezero u Salto Grandeo u državi Sao Paolo i udavio se. Ovaj nesrećni incident se dogodio prilikom snimanja jednog štosa za fanove. 👇

- Svedoci koji su bili u pratnji žrtve pokušali su da ga spasu. Međutim, bilo je bezuspešno. Zvali su vatrogasce i oni su ga proglasili mrtvim - rekle su lokalne vlasti, kako piš Telegraf.rs.

Vlasti su dodale da se ova nesreća tumači kao neobjašnjiva zbog čega će sačekati rezultate istrage i obdukcije kako bi izašli u javnost sa informacijama.

Prema policijskom preliminarnom saopštenju, Santos je snimao materijal za svoje kanale na društvenim mrežama.

Na Instagramu je imao preko 140 hiljada pratilaca. 📳

Njegov brat se oglasio na njegovom Instragramu i podelio ovo tužnu vest sa fanovima. 👇

- Dobro veče svima koji su obožavali Dijegu. Ovo govori njegov brat. Danas smo primili tužnu vest da je pao u jezero i da više nije izronio. Posle sat-dva njegovo telo je pronađeno. Moj brat je mrtav, želeo bih da vam se svima od srca zahvalim na podršku koju ste mu uvek pružili - navodi se u objavi.

Dijego ga je mnogo podržavao u životu i ohrabrivao ga da sledi svoje snove.

Santos je postao poznat u Brazilu kroz svoj muzički rad. Na svojim kanalima na društvenim mrežama, delio je postove koji su ga prikazivali u muzičkim studijima - i kako uživaju u vedrijim stranama svoje slave u skupu automobila ili dok kupuje.

Autor: Telegraf.rs