Porodica moli sve drage sugrađane da im pomognu 🙏

Požar u toku noći u potpunosti je uništio porodičnu kuću Stojića u kojoj živi samohrana majka sa 2 sina u Sevojnu. Požar je zahvatio čitav objekat, a na svu sreću nije bilo nastradalih.

U plamenu je nestalo sve što su godinama sticali, a 2 dečaka i njihova majka ostali su ovaj Božić bez krova nad glavom.

- Mara i njeni sinovi koji su 4. i 6. razred dočekali su Božić i legli na spavanje. Ona je samo u jednom trenutku osetila pucektanje i dim i shvatila da kuća gori. Istrčali su goli i bosi iz kuće i samo ih je dragi Bog na ovaj sveti dan spasio da izvuku živu glavu. Od kuće nije ostalo ništa, vatra je sve progutala - rekla je za RINU Zorka Krunić tetka žene kojoj je izgorela kuća, a piše Telegraf.

Do dolaska vatrogasaca pokušali su sami da ugase vatru, ali bezuspešno, a ekipe su se 2 sata borile sa plamenom.

- Majka i dečaci su trenutno zbrinuti kod mene u kući. Najvažnije je da su oni živi i zdravi, ali ostali su bez ičega. Sve stvari, tehnika, dečje knjige za školu i garderoba su pretvoreni u pepeo. Zato ovim putem molimo sve ljude ako mogu bilo kako da nam pomognu. Ovo je strašno šta je zadesilo porodicu. Majka radi u valjaonici u Sevojnu i nemoćna je sama bilo šta da uradi na kući. A, potrebno je sve opet osposobiti kako bi mališani ponovo imali svoj dom - kaže Zorka.

Kako je u pitanju kuća starije gradnje prepostavlja se da su uzrok požara dotrajale instalacije. Porodica moli sve drage sugrađane na današnji veliki pravoslavni praznik da im pomognu.

Sve donacije u vidu novčane pomoći se mogu uplatiti na račun Banka Intesa 160-5300101614680-51 Zorka Krunić, kontakt telefon 064/5697573.

Autor: Telegraf

#Božić

#Požar

#nesreća