Uhapšeni osumnjičeni za svirepo ubistvo žene u Somboru

Kako prenosi portal Novosti, somborska policija uhapsila je muškarca starosti 26 godina (najverovatnije migranta) iz okoline Kule, koji je, kako se sumnja, u četvrtak popodne svirepo ubio Jelku Nastasić staru 63 godine. Za njegovim saučesnikom se i dalje traga.

Svirepo ubijenu ženu je u njenoj kući pronašai sin Draško, koji je došao da je poseti. Nešto ranije do nje je došao i njen drugi sin Duško koji joj je doneo 30.000 dinara.

Kako svedoče prve komšije:

Draško je ušao i video je majku svu u krvi. Jednog čoveka je zatekao kako se skriva iza frižidera. On ga je gurnuo, valjda da mu ne bi video lice, a onda su on i njegov kompanjon pobegli iz kuće kroz zadnji deo dvorišta, kuda su najverovatnije i ušli. Jer, da su ušli kroz kapiju, mi bismo ih čuli.
Krvnički su je udarali pesnicama, a kažu i štakom, jer joj je lobanja smrskana. Draško nam je ispričao da su bili tamnije puti, ali u onom šoku nije mogao da reaguje. Tako izbezumljen je pozvao policiju, koja nije pronašla ni novac ni zlatni nakit.

Komšije takođe dodaju da je žena imala podstanare, porodicu kojoj je dala otkaz pre dve nedelje jer je čula da su deca problematična:

Primila je podstanare, da bi imala nekog da joj pokosi travu. Međutim, saznala je da su ćerke tih ljudi povezane sa migrantima, a postoje čak i njihovi snimci sa njima na društvenim mrežama. Znali su da je baka sama, da su joj sinovi na salašu i da se teško kreće. Inače, svuda u kraju izdaju sobe migrantima, odavno nismo bezbedni, iako smo u samom centru grada.

U petak su saslušavani brojni svedoci, kao i bivši podstanari ubijene Somborke. Više javno tužilaštvo kvalifikovalo je delo kao teško ubistvo iz koristoljublja.

Autor: www.novosti.rs

#KRV

#Smrskana lobanja

#Starica

#UBISTVO

#Zlato

#hapšenje

#krađa

#migranti

#novac

#prebijanje

#sombor

#svirepo ubistvo