Osumnjičeni uhapšeni

BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u 2 odvojene akcije, zaplenili su oko 2,5 kilograma čistog kokaina, oko 51 gram heroina, pištolj, revolver, automatski pištolj, 214 komada municije i uhapsili 3 osobe, prenosi Kurir.rs.

Policija je uhapsila I. D. (1961) i u kući u Sopotu koju koristi pronašla oko 2,5 kilograma kokaina i elektronsku vagicu sa tragovima ove opojne droge.

U drugoj akciji uhapšeni su V. T. (1985) i N. T. (1990). Pregledom V. T. policijski službenici su pronašli novac u domaćoj i stranoj valuti, dok su pretresom stana na Paliluli, u kojem neprijavljeno živi, pronašli manju količinu heroina.

U drugom stanu na Čukarici koje koriste V. T. i N. T. policija je pronašla oko 50 grama heroina, 2 kilograma smese za uvećanje mase opojne droge, elektronsku vagicu i mikser sa tragovima heroina, pištolj, revolver, automatski pištolj škorpion i 214 komada municije različitog kalibra.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo "neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", dok se V. T. i N. T. sumnjiče i za krivično delo "nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija".

Oni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Autor: kurir.rs

#Hapšenja

#beograd

#policija