Došle kod dede, a psi ih uzujedali

Devojčice (14) i(2) izujedali su komšijski psi koji su pokidali lance i istrčali bez nadzora na ulicu.

Starija devojčica šetala je mlađu u selu Dobrodol u blizini Iriga i pre nego što je došao njen deda da ih spase, mališanku je zaštitila svojim telom.

Prema priči komšija, koje je u petak oko 20 č. uplašila vriska, iz čeljusti pomahnitala 2 psa devojčice je spasao deda od starije, Trivko S. (67), koji je i sam zadobio povrede po butini i nogama. Drama se odigrala u Ulici Ive Lole Ribara, gde su devojčice došle kod Trivka u posetu.

Kako Blic nezvanično saznaje i devojčice i Trivko S. koji im je spasio život su na sreću prošli sa lakšim telesnim povredama. Ukazana im je lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, nakon čega su pušteni kući.

Za 2 psa, jedan od njih je kane korso a drugi azijat, meštani ovog sela kažu da nije prvi put da su napali nekoga, ali da do sada nikoga nisu izujedali.

-Starija je šetala mlađu devojčicu po ulici, ispred kuće, i odjednom su se stvorili psi koji su ih počeli da ujedaju. Čim je Trivko čuo vrisku dece, istrčao je na ulicu - kao i nas nekoliko komšija, kako bi devojčice odbranili - priča jedna od komšinica iz ove ulice.

Autor: Blic

#deca

#ker

#komšija