Drugarica i brat spasili devojčicu

Pripadnici policijske stanice u Splitu su priveli 2 nasilnika jer su 19. maja nešto pre 19 č. napali 2 drugarice koje su se neposredno pre toga našle ispred osnovne škole koju pohađaju. Jedan od mladića je pozvao devojčicu da krene sa njima, ali je ona to odbijala. Kada je video da ne može da je natera da pođe sa njim počeo je da joj preti da će je šutnuti i baciti u grmlje.

Pod pritiskom i u strahu devojlčica pristaje da sa drugaricom pođe sa njima. Oni su ih uveli u zgradu, devojčicu su ubacili u lift, a drugaricu ostavili da čeka ispred u prizemlju. Kada su popeli liftom do krova zgrade dolaze do vrata koja 19-godišnjak zaključava i ova 2 mladića i devojčica ostaju sami. Upućivali su joj aluzije na seksualni odnos u smislu ili će biti sa jednim, ili sa drugim, ili obojicom.

Kako piše Jutarnji list maltretiranje i polna zlouptreba trajali su oko 1 č. i 40 min, ali sve to vreme nisu bila obojica mladića na krovu. Mladić kome je znala identitet je pribio uza zid i poljubio u usta, devojčica se naglo otrgnula, ali nije imala gde da pobegne. Drugi je otišao i opet zaključao vrata, a njegov je kompanjon ostao i nastavio da napastvuje devojčicu i dirajući je po intimnim delovima tela.

Drugarica koja je ostala dole je verovatno otišla po devojčicinog brata koji je spasio sestru od napasnika.

Policija je izuzela materijalne tragove od napadača i žrtve, a devojčica je zadobila ogrebotine na podlaktici, leđima i na butini.

Autor: Jutarnji list

#Hrvatska

#devojčica

#split