Momirova koleginica i drugarica otkrila šta se desilo

Danas je sve zatekla vest da je Momir Lukovac (24), učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, preminio tokom noći u svojoj 24. godini. Uzrok njegove smrti otkrila je za Telegraf.rs Momirova drugarica iz takmičenja Krstinja Todorović.

Naime, Krstinja je otkrila da je Momir izvršio samoubistvo. Kako je rekla, ništa nije ukazivalo da će se katastrofa dogoditi, a juče je čak bio u studiju gde je snimao svoju pesmu.

- To se desilo sinoć kasno, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoubistvo on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Čak je pripremao pesmu za sebe, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi - počela je Krstinja za Telegraf Jetset i nastavila:

- Svi smo bili u šoku, nismo verovali dok nismo dobili saopštenje iz hitne da se to stvarno desilo, niko ne može da pretpostavi šta bi njega moglo da navede na to. Baš je bio srećan, normalan i ispunjen momak. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju - rekla je Krstinja.

- Moje kolege kažu, koje su baš sa njim bile juče u studiju kod našeg prijatelja, gde je snimao pesmu, da nije bilo naznaka da to može da se desi. Kažu: "Mi smo snimali pesmu, pripremali se, on se čovek testirao.". Sinoć oko 8 sati su nam javili... Zvali smo hitnu tamo su nam potvrdili da se desilo samoubistvo, da je Momir Lukovac počinio samoubistvo. Niko ne zna ništa više sve je pod policijom, bila je hitna, uviđaj... - ispričala je vidno potresena Krstinja.

Autor: Telegraf.rs / redportal.rs

#Momir Lukovac

#SMRT

#krstinja todorovic

#zvezde granda