Nićiforoviću je ovo prva filmska uloga za koju se ozbiljno pripremao, a igra hakera koji je pokrao nekoliko banaka

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Vladimir Nićiforović koji je govorio o svojoj ulozi u filmu Ala je lep ovaj svet reditelja Filipa Čolovića.

Nićiforović je rekao da gledoaci u Ala je lep ovaj svet mogu da vide da ljubav pripada svima, da svi imaju šansu za ljubav i anđela čuvara.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Verujem da će film da vrati veru u ljubav ako su je izgubli i da vide da u stvari suprotne strane karaktera mogu da se sretnu, zavole i pronađu u ljubavnoj priči - rekao je Nićiforović.

U Ala je lep ovaj svet Nićiforović je odigrao svoju prvu filmsku ulogu za koju se ozbiljno pripremao, a od izazova ističe jagodinsko narečje, iako nikad nije glumio na nekom dijalektu i prizore u zatvoru, iako nema nijednu kaznu u životu.

Primetivši da film, posebno francuski, ume da donese bajkovitost, posebno preko naratora, Nićiforović je istakao ulogu Nikole Pejakovića Kolje, navevši da on to tako predivno radi, da možeš da žmuriš i da sve vidiš, što je jedna od lepota ovog filma.

Nićiforović se nada ubuduće šarolikim ulogama i ističe da nikad ne priželjkuje glavne već sporedne likove jer su takvi uvek obojeniji.

- U ovom filmu sam haker sa juga Srbje koji je pljačkao banke. Ja sam sebi u biografiju stavio da je on te pare dao u humanitarne svrhe. Nadam se da će (ubuduće) biti takvi likovi. Voleo bih da igram nasilnika. Igrao sam dečake i narkomane kao mladi glumac - rekao je Nićiforović.

Autor: Tanjug

#Ala je lep ovaj svet

#Tanjug reflektor

#Vladimir Nićiforović

#film